TANZANIA  BALLS BY VISSER CHOCOLADE

Deze lijn bestaat uit tien grote truffelbollen, met ingrediënten uit Tanzania.

De namen van de tien bollen volgen de reis van de cacaoboon.

 

truffels
daressalaam

Dar es Salaam

onder de bruine suiker zit een kern van banaan, bruine suiker en nootmuskaat
iringa

Iringa

gebrande sesam verhult een kern van mango en sesam
Morogoro

Morogoro

het uiterlijk laat het innerlijk zien: gepofte rijst
kyela

Kyela

cacaokernen om de bol completteren de vulling van 75% cacao en kaneel  
mikumi

Mikumi

een bol met cashewnoot wordt omhuld door een cashew crunch
mbeya

Mbeya

voor de koffieliefhebber: koffie wordt subtiel gemengd met kruidnagel
matema

Matema

macha (groene) thee met een poedersuikertwist  
Kilimanjaro

Kilimanjaro

een exotische vulling van kokosnoot, rambutan en rode peper verhuld in framboospoeder  
Zanzibar

Zanzibar

waan(zinnig) je in de tropen; de limoen-gember-banaanvulling omhuld door gebrande kokos  
Ruaha

Ruaha

laat je verrassen: onder de gele suiker zit een kern van passievrucht en caramel