Chocolade & Bonbons

Chocolade, wie houdt er nu niet van? Onze chocolade is enkel van de beste kwaliteit. Wij werken samen met de heerlijke parlines van Visser Chocolade. Als basis voor deze speciale pralines wordt Callebaut chocolade gebruikt.
Visser Chocolade zijn handgemaakte bonbons en chocolade met cacao van uitzonderlijke kwaliteit.Cacao uit Tanzania, 100% biologisch!
Voor meer informatie, kijk op de website van Visser Chocolade

Bonbons worden verkocht in doosjes van 2 bonbons tot 1 kilo, of luxe verpakkingen.

visser_chocolade

Overige chocolade producten en heerlijke traktaties, zoals Callets, Hagelslag, Chocospoons, enz zijn voor elk bedrag aan te leveren.

Tanzania Balls

Deze lijn bestaat uit tien grote truffelbollen, met ingrediënten uit Tanzania. Ontdek hier de verschillende smaken.

 

 

Picasso's

De Picasso lijn bestaat uit maar liefst 10 verschillende soorten luxe bonbons met een excellente smaak en de kunstachtige bonbons zien er werkelijk prachtig uit. De verschillende smaken zijn: flowers, liquor 43, apple crumble, superfood yoghurt goji bes, yoghurt basilicum mango, anijs vijgen, espresso bailey's, jack daniel's, maple rozemarijn en tai chilli.

img_9646

Chocolate Bullet

Passie en innovatie. De hoofdingrediënten van The Chocolate Bullet. Deze bonbon is net zo sexy, stijlvol en chic als hij klinkt. De bullets van chocolade zijn super strak vorm gegeven in betoverende kleuren. De Chocolate Bullet is een creatie van Visser Chocolade.

Visser Chocolade heeft alle ingrediënten in huis om unieke chocolade te maken: vakmanschap, productkennis en de drang naar perfectie en vernieuwing.Passie is het bindmiddel

Proef het resultaat en deel de passie.

De bullets bestaan uit verschillende smaakpalletten;

  • “a taste of paradise” welke bestaan uit mooie fruitvullingen.
  • “passionated by nature” Basic ingredienten als noten, caramel en Tahiti vanille.
  • “caught by surprise” welke bestaan uit mooie fruitvullingen.
  • “Chocoholic” waarin 5 verschillende origine chocolade de basis vormen.

meer info: website bullet

Chocosnack

Een heerlijk snack als tussendoortje. Visser chocolade omhuld in lekkere smaken zoals: cassata, cruesli, stroopwafel, appeltaart, rijstcrispy, bastogne, smarties, orange en yoghurt cranberry.

img_9719 img_9728 img_9720 img_9725 img_9721 img_9724 img_9726 img_9729 img_9731

Mini-lized

Vierkante flikjes met heerlijke garnituur. Smaken zoals: smarties, crispypearls, pindanoot, pecannoot, cashewnoot, gerookte amandel, gebrande kokos, studentenhaver.

img_9102

Bonbon van de

maand december

“ KERSTSTOL ”

Een melk chocolade glaceerbonbon met een vulling van marsepein, gekonfijte vruchten, rum en hazelnoot.
Kerststol bonbon